Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy
Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 99 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 mówi, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz nasiona maku, oliwę z oliwek, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy.
Instrukcje
W dużej misce umieścić koper włoski i pomarańczę.
Skropić oliwą z oliwek i octem, posypać makiem i solą. Schłodzić i podawać na łóżku z rukolą.