Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami

Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami
Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz krwawe pomarańcze, oliwę z oliwek, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy Z Prażonymi Pistacjami, Sałatka Z Krwawej Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z krwawej pomarańczy i kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kładziemy pokrojony koper włoski w misce sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odciąć kawałek od góry i na dole każdej pomarańczy. Pracując z 1 pomarańczą na raz, Ustaw owoce na desce do krojenia, jedną ściętą stroną w dół. Używając noża szefa kuchni, pokrój skórkę od góry do dołu zgodnie z krzywą owoców, usuwając cały biały rdzeń, ale pozostawiając jak najwięcej miąższu. Powtórz z pozostałą pomarańczą. Pokrój pomarańcze na sekcje, przecinając między membraną każdej sekcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Dodaj je i zgromadzony sok do miski z koprem włoskim, a następnie jicama.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
JicamaJicama
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Skropić oliwą z oliwek, octem, solą i pieprzem. Wrzucić dobrze, top z prażonymi pistacjami i mielonych liści kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Serw.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn