Sałatka z kopru włoskiego i cykorii z winegretem różanym

Sałatka z kopru włoskiego i cykorii z winegretem różanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę z kopru włoskiego i cykorii z winegretem różanym. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 6 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 25g tłuszczu i w sumie 294 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś szalotkę, Miele pieprz, duński i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Cykorii I Selera Z Winegretem Z Kopru Włoskiego, Sałatka z kopru włoskiego i cykorii z winegretem pomarańczowym, oraz Sałatka cytrusowa z cykorią i koprem włoskim dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz koper włoski, cykorię i zarezerwowane liście kopru włoskiego w dużej misce. W osobnej misce wymieszaj wino, sok cytrusowy, cukier, szalotkę, sól, pieprz i olej, aż się połączą. Wrzuć koper włoski i endywię z dressingiem. Wrzuć Prażone połówki orzecha włoskiego i pokruszony ser pleśniowy i od razu podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzalotkaSzalotka
EndiveEndive
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
SokSok
CukierCukier
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn