Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i rukoli z zapiekanymi przegrzebkami

Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i rukoli z zapiekanymi przegrzebkami
Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i rukoli z Podsmażonymi przegrzebkami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na 8,65 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sól koszerna i pieprz, kurki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli cytrusowej z Podsmażonymi przegrzebkami, Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, oraz Zapiekane przegrzebki z cytrynowym Farro i sałatką z rukoli.

Instrukcje

1
W małej misce połącz 2 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny, octem i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać kurki i 1 łyżkę masła i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Rozłóż grzyby w równej warstwie i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, bez mieszania, aż głęboko rumiane na dnie, około 4 minut. Wymieszać grzyby i kontynuować gotowanie do miękkości, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Przenieść na talerz.
6
Powrót patelni na dużym ogniu i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju. Doprawić przegrzebki solą i pieprzem. Gdy olej jest gorący, dodać przegrzebki na patelni wraz z pozostałymi 1 łyżka masła; przechyl patelnię, aby pokryć spody przegrzebków z masłem. Gotować, bez mieszania, aż przegrzebki są głęboko brązowe na dnie, o 3 protokół. Włącz przegrzebki i gotować, aż rumiane na drugiej stronie i po prostu gotowane przez, o 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
W średniej misce wrzucić rukolę i koper włoski z 3 łyżkami dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Przełożyć sałatkę na 2 duże talerze.
9
Dodaj pomidory i grzyby do miski i wrzucić z pozostałym sosem; zorganizować na sałatki wraz z przegrzebków. Na wierzchu ogolić cienkie plasterki parmezanu i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Skropić olejem truflowym i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn