Sałatka z komosy ryżowej z rukolą, pomarańczami, awokado i migdałami, z cytrusowym winegretem

Sałatka Quinoa z rukolą, pomarańczami, awokado i migdałami, z cytrusowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, cebulę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z cytrusów, awokado i komosy ryżowej z winegretem Kolendrowo-limonkowym, Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i pomarańczy z cytrusowym winegretem, oraz Sałatka z komosy ryżowej z kurczakiem, awokado i pomarańczami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 1-3/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj quinoa i zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować, aż quinoa jest tender, o 15 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Wymieszać sok z limonki, sok pomarańczowy i miód.
Ubijając stale, powoli mżawka w oleju. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wrzucić quinoa z około 1/4 sosu i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podziel na talerze lub umieść na dużym talerzu. Wrzucić zielenie, segmenty pomarańczowe, awokado, cebula, i migdały w dużej misce z wystarczająco dressing do Płaszcz. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zatrzymać quinoa z ubranych zieleni i podawać natychmiast.