Sałatka z komosy ryżowej z marynowaną rzodkiewką i fetą

Sałatka z komosy ryżowej z marynowaną rzodkiewką i fetą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę Quinoa z marynowaną rzodkiewką i fetanem spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką ogórek, fasolę, pietruszkę płaską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka grochowa z rzodkiewką i marynowaną cebulą, Sałatka z pieczonych buraków z marynowaną rzodkiewką i boczkiem, oraz Sałatka Grochowa Z Rzodkiewką I Fetą.

Instrukcje

1
W małym rondlu, doprowadzić do czerwonego octu winnego na wolnym ogniu z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i dodać plastry rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
3
Odstawić do ostygnięcia, około 1 godziny.
4
Tymczasem, w dużym rondlu osolonej wrzącej wody, blanszować fasolkę szparagową, aż będą chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Fasolę odcedzić i opłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Pokrój fasolę na sucho i pokrój na 1 1/2 cala długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
W średnim rondlu doprowadzić 1 3/4 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodaj quinoa, przykryć i dusić na małym ogniu, aż cała woda została wchłonięta, o 12 protokół. Odkryć i odstawić do ostygnięcia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
W średniej misce wrzucić ogórek z 1/2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, wrzucić quinoa z pietruszki, sok z cytryny i pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Odcedzić rzodkiewki i dodać je do quinoa, wraz z fasolą, ogórek i feta. Dobrze rzucaj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn