Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami

Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami
Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, oliwę z oliwek, fasolę fava w kapsule i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Favas I Cytryną Konserwową, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Żurawiną, Szalotkami I Skórką Pomarańczową, oraz Sałatka z komosy ryżowej z groszkiem cukrowym, szalotki i mięty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, przykryć quinoa z wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż woda została wchłonięta i quinoa jest miękka, o 15 protokół. Odkryć, puch quinoa i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie zapal grill. Grilluj daty na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i bardzo miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Przenieś daty do płytkiej miski i zacieru na puree widelcem. Wymieszać z octem i doprawić puree solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
DaktyleDaktyle
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Grill strąki fasoli fava na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, aż strąki są zmiękczone i gorące w ciągu, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Przenieść strąki do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
W małej misce wymieszać skórkę z cytryny, sok i oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Skorupki i obrać fasolę fava i wrzucić je z 1 łyżką dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Fasola FavaFasola Fava
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posmarować szalotki i zielony czosnek z niektórych dressing, doprawić solą i pieprzem i grill na umiarkowanie dużym ogniu, obracając, aż rumiane i miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Przenieść szalotki i zielony czosnek do powierzchni roboczej i pokroić je na 2-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
9
Wymieszać fasolę fava, szalotki, zielony czosnek i mięta do quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Dodaj pozostały dressing i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
11
Rozłóż puree daty na dnie 4 talerze i łyżka sałatka quinoa na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DaktyleDaktyle
12
Udekorować liśćmi szczawiu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczawSzczaw
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn