Sałatka Quinoan i pietruszka jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 185 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, zieloną cebulę, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z karczochami i pietruszką, Ciepła sałatka z komosy ryżowej z grillowanym sosem halloumi i pietruszką, oraz Komosa Ryżowa Z Pesto Z Natki Pietruszki Z Orzechów Laskowych.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i quinoa do wrzenia w średnim rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Łyżka do miski; puch widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj pietruszkę, seler, cebulę i morele.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Pietruszka-nać
Seler
Cebula
3
Ubić sok z cytryny, oliwę z oliwek, miód, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodaj do mieszanki quinoa, i wrzucić dobrze. Wierzch z nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane