Sałatka Z Kiszonej Kapusty

Sałatka Z Kiszonej Kapusty
Sałatka z kiszonej kapusty to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pimento, papryka, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Sałatka Z Kiszonej Kapusty, Sałatka Z Kiszonej Kapusty, oraz Sałatka Z Kiszonej Kapusty Liberty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz sól, ocet, kminek i cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z kiszoną kapustą, cebulą, selerem, pieprzem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
OcetOcet
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i pozostawić marynować na noc przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn