Sałatka z karczochów i grzybów to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, marynowane karczochy serca, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Surowa Sałatka Z Karczochów I Grzybów, Sałatka z pieczarek, pomidorów i karczochów-niskotłuszczowa, oraz Surowa Sałatka Z Karczocha, Grzybów I Parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej miseczce ubijamy ocet i Dijon. Powoli ubij 3 łyżki. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala