Sałatka Z Karczochami Potluck
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Sałatka z karczochami Potluck może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 12g tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jeśli masz pod ręką paprykę, brązowy cukier, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik nie jest tak super. Sałatka Z Karczochami, Sałatka Z Karczochami-Pepperoni, oraz Sałatka Z Indyka I Karczocha są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej salaterce połącz Rzym, boczek, serca karczochów, ser, seler i słodką paprykę. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do podania.
W blenderze lub robocie kuchennym połącz ocet, cebulę, brązowy cukier, musztardę, sól i pieprz; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Podczas przetwarzania dodaj olej stałym strumieniem; mieszaj, aż zgęstnieje.
Skrop sałatkę; delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.