Sałatka z kapusty Napa i Tofu z winegretem pomarańczowo-imbirowym

Sałatka z kapusty Napa i Tofu z winegretem pomarańczowo-imbirowym jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę pomarańczową, imbir, kapustę napa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka Z Kapusty Napa I Tofu, Sałatka z kapusty Napa i Tofu z sosem sezamowym, oraz Sałatka z kapusty Napa z barszczem vinegrette.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połączyć pierwsze 9 składników w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką i odstawić.
Aby przygotować sałatkę, przynieś wodę i plasterek imbiru na wolnym ogniu w dużym rondlu; dodaj różyczki brokułów. Gotować 1 minutę.
Dodaj kapustę, zieloną cebulę i groszek śnieżny; gotować 30 sekund.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Mieszaninę kapusty umieścić na kilku warstwach ręczników papierowych i przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu.
Połącz mieszankę brokułów, tofu, nasiona sezamu, sól i pieprz w dużej misce.
Dodaj vinaigrette, podrzucając do płaszcza.