Sałatka z kapusty i zielonej fasoli
Sałatka z kapusty i zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 80 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Mieszanka pomidorów, imbiru, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka Z Kapusty Fioletowej I Zielonej Fasoli, Kapusta Pekińska, oraz Fasolka szparagowa z kapustą, wiśniami i sosem Lemoniadowym.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę aż al dente, o 4 protokół.
Fasolę odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą, a następnie osuszyć.
W małej misce, połączyć ocet, czosnek, oliwa z oliwek, imbir, tymianek, sól i pieprz. W dużej misce, wrzucić kapustę z pomidorami i fasolką szparagową.
Dodać do przodu: fasolka szparagowa może być gotowane i schłodzone przez 1 dzień.