Sałatka Z Kapusty, Ananasa I Imbiru
Sałatka z kapusty, ananasa i imbiru może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 322 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, olej sezamowy, ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z kapusty, ananasa i truskawek, Ananasowo-marynowany łosoś z sałatką z kapusty azjatyckiej, oraz Sałatka z kapusty z jabłkami i imbirem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, umieścić posiekaną kapustę; odstawić.
W rondlu 1-quart rozgrzać olej sezamowy na średnim ogniu.
Dodać piernik i smażyć na złoty kolor.
Przełożyć ugotowany imbir do małej miseczki.
Do gorącego oleju sezamowego dodać czosnek. Kiedy czosnek zaczyna się zmieniać na złoty kolor, dodaj nasiona sezamu i gotuj, aż czosnek i nasiona sezamu będą złocisto brązowe.
Natychmiast wlać gorący olej sezamowy, czosnek i nasiona sezamu na kapustę.
Dodaj smażony imbir i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z ananasem, cebulką, rodzynkami i octem ryżowym. Doprawić solą.
Podawać sałatkę w temperaturze pokojowej.