Sałatka z kalarepą i jabłkami z kminkiem

Sałatka z kalarepą i jabłkami z kminkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 160 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kminku, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, Chrupiąca Sałatka Z Jabłkiem I Kalarepą, oraz Niemiecka Sałatka z kalarepy-jabłko-rzodkiewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast nasiona kminku na małej suchej patelniponad średnim ogniu, często podrzucając, untilfragrant, około 3 minut.
Niech ostygnie, thencoarsly posiekać.
W dużej misce ubić kminek, olej, ocet i musztardę; doprawić solą i pieprzem.
Dodaj kalarepę, frisée, jabłko i 2 łyżki stołowe do miski z dressingiem i wrzuć do płaszcza; doprawić solą i pieprzem.
Górna sałatka z pozostałymi 2 łyżkami szczypiorku tuż przed podaniem.
W porcji: 210 kalorii, 11 g tłuszczu, 6 g błonnika