Sałatka z kalafiorem i jajkiem
Sałatka z kalafiorem i jajkiem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz marynowane smaki, majonez, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Kalafior gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 10 minut; odcedzić.
W dużej misce wymieszać ugotowany kalafior, jajka na twardo, marchewkę, zieloną cebulę, słodką marynatę, majonez i musztardę; doprawić solą i czarnym pieprzem.