Sałatka z kalafiora może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 8 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka cukru, kalafiora, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy są Kremowa Sałatka Kalafiorowo-Sałatowa, Zupa kalafiorowa z cebulą balsamiczną i zwiędłą sałatą, oraz Kubki sałaty ryżowej kalafior z sosem orzechowym Sriracha.
Instrukcje
1
W dużej misce wyłożyć sałatę, kalafior, boczek, cebulę, cukier i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż majonez na wierzchu; nie rzucaj. Przykryć i schłodzić przez 2 godziny lub na noc. Wrzucić tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo