Sałatka z kalafiora może być tylko przystawką, której szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 179 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka boczku, sos sałatkowy, ser colby Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z kalafiora i kapusty (kalafior Tabouli), Sałatka Z Kalafiora, oraz Sałatka Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, kawałki boczku gotować 5 do 7 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
W dużej misce wymieszać majonez i cukier. Wymieszaj kalafior, cebulę i paprykę, aż warzywa zostaną pokryte mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kalafior
Majonez
Warzywa
Cebula
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego