Sałatka z kaczki z dzikim ryżem, pekanami, winogronami i sosem pomarańczowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z kaczki z dzikim ryżem, pekanami, winogronami i sosem pomarańczowym może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki, winogron, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dressing z dzikiego ryżu z prażonymi winogronami i orzechami włoskimi, Sałatka z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan, oraz Sałatka z kaczką i dzikim ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kaczkę; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Umieść kaczkę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Piec w 450 przez 20 minut lub do końca.
Pokroić w paski o szerokości 1/4 cala.
Połącz kaczkę, ryż, zieloną cebulę, połówki winogron i orzechy pekan w dużej misce. Dobrze wrzucić; odstawić.
W małej miseczce wymieszać skórkę pomarańczową i kolejne 4 składniki (skórka pomarańczowa przez pieprz).
Wlać mieszaninę kaczki; dobrze wrzucić.
Sałatkę podawać na 7 talerzach wyłożonych sałatą.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Uwaga: niech rzeźnik wykrzywi kaczki dla Ciebie.