Need a wegetariańska przystawka? Sałatka z jęczmienia i czarnej fasoli może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, szybko gotującą się kaszę jęczmienną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Jęczmienia I Czarnej Fasoli, Sałatka z czarnej fasoli i jęczmienia, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli, Kukurydzy I Jęczmienia.
Instrukcje
1
Jęczmień gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Sól
2
Odcedzić jęczmień w durszlaku i spłukać zimną wodą, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
3
Połącz czarną fasolę, dalej 6 składników, i, w razie potrzeby, kolendra i czerwona papryka w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
Papryka Czerwona
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jęczmień do mieszanki czarnej fasoli; wrzucić delikatnie.