Sałatka z jarmużu z Pinenutami, porzeczkami i parmezanem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z jarmużu z Pinenutami, porzeczkami i parmezanem. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka wiórków z parmezanu, oliwy z oliwek, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Z Jarmużu Z Orzeszkami Piniowymi, Porzeczkami I Parmezanem, Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z orzeszkami piniowymi, porzeczkami i parmezanem, oraz Sałatka z jagód pszennych z kabaczkiem, jarmużem, porzeczkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść porzeczki w małej misce; dodaj 5 łyżek białego octu balsamicznego.
Ubić pozostałe 2 łyżki octu białegobalsamicznego, ocet ryżowy, miód, olej i sól w dużej misce.
Dodać jarmuż, porzeczki, i orzeszki piniowe; wrzucić do herbu.
Niech marynata20 minut w temperaturze pokojowej, tossingokazalnie. Doprawić do smaku solą iprzyprawić.
Posypać wiórkami serowymi oversalad i podawać.