Sałatka z jarmużu z orzechami nerkowca pokrytymi cukrem
Sałatka z jarmużu z orzechami nerkowca powlekanego cukrem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów nerkowca, jarmuż, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciepła sałatka z białej fasoli i jarmużu z suszoną żurawiną i nerkowcami, Chipsy z kapusty powlekanej tahini (w odwadniaczu), oraz Orzechy Pekan Pokryte Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozłóż orzechy nerkowca na blasze do pieczenia.
Toast orzechy nerkowca w nagrzanym piekarniku, aż rumiane, o 5 protokół.
Wlać cukier w małym rondlu na średnim ogniu, podczas gdy orzechy nerkowca są opiekania; gotować i mieszać aż do stopienia. Jak tylko się stopi i orzechy są gotowe do opiekania, wlać orzechy do rondla; wymieszać do herbu.
Rozłóż orzechy nerkowca na blasze do całkowitego ostygnięcia, o 15 protokół.
W misce wmasować jarmuż i sos sojowy, aż jarmuż zmięknie. Złożyć rodzynki i orzechy nerkowca pokryte cukrem do jarmużu.
Przechowywać w lodówce 30 minut przed podaniem.