Sałatka z jarmużu z granatem, pestkami słonecznika i pokrojonymi migdałami

Sałatka z jarmużu z granatem, pestkami słonecznika i pokrojonymi migdałami
Sałatka z jarmużu z granatem, pestkami słonecznika i pokrojonymi migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 183 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, jarmużu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Sałatka z jarmużu z komosą ryżową, parmezanem i pestkami słonecznika, Sałatka z jarmużu i grejpfruta z nasionami słonecznika i suszoną żurawiną, oraz Marokańska Sałatka z pieczonych buraków z migdałami i pestkami granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z jarmużu umyć i otrząsnąć dodatkową wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
JarmużJarmuż
2
Usuń środkowe żebra i łodygi; Odrzuć. Posiekać liście, aż dobrze, ale jeszcze trochę Liściaste.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Połączyć posiekany jarmuż, nasiona granatu, nasiona słonecznika, i pokrojone migdały w dużej misce; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Skropić ocet ryżowy, ocet balsamiczny i oliwę z oliwek na mieszaninie jarmużu, kontynuując wrzucić. Doprawić solą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn