Sałatka z jarmużu z granatem, pestkami słonecznika i pokrojonymi migdałami

Sałatka z jarmużu z granatem, pestkami słonecznika i pokrojonymi migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 183 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, jarmużu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Sałatka z jarmużu z komosą ryżową, parmezanem i pestkami słonecznika, Sałatka z jarmużu i grejpfruta z nasionami słonecznika i suszoną żurawiną, oraz Marokańska Sałatka z pieczonych buraków z migdałami i pestkami granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z jarmużu umyć i otrząsnąć dodatkową wodę.
Usuń środkowe żebra i łodygi; Odrzuć. Posiekać liście, aż dobrze, ale jeszcze trochę Liściaste.
Połączyć posiekany jarmuż, nasiona granatu, nasiona słonecznika, i pokrojone migdały w dużej misce; wrzucić do połączenia.
Skropić ocet ryżowy, ocet balsamiczny i oliwę z oliwek na mieszaninie jarmużu, kontynuując wrzucić. Doprawić solą do podania.