Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego

Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego
Sałatka z jarmużu jabłkowo-orzechowego jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, olej z orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego, Sałatka Z Kapusty Maliny, Orzecha Włoskiego I Awokado, oraz Sałatka Z Kapusty Maliny, Orzecha Włoskiego I Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ocet, olej z orzechów włoskich, sól koszerną, brązowy cukier i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól KoszernaSól Koszerna
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
OcetOcet
PieprzPieprz
2
Dodać jarmuż i chard szwajcarski; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
JarmużJarmuż
3
Odstawić na 10 minut.
4
Dodaj jabłko, seler, cebula, ser pleśniowy, i tosty orzechy włoskie; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SelerSeler
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia81
Magazyn