Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego

Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego
Sałatka z jarmużu jabłkowo-orzechowego jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, olej z orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego, Sałatka Z Kapusty Maliny, Orzecha Włoskiego I Awokado, oraz Sałatka Z Kapusty Maliny, Orzecha Włoskiego I Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ocet, olej z orzechów włoskich, sól koszerną, brązowy cukier i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól KoszernaSól Koszerna
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
OcetOcet
PieprzPieprz
2
Dodać jarmuż i chard szwajcarski; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
JarmużJarmuż
3
Odstawić na 10 minut.
4
Dodaj jabłko, seler, cebula, ser pleśniowy, i tosty orzechy włoskie; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SelerSeler
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia81
Magazyn