Sałatka z jarmużu i jabłek
Sałatka z jarmużu i jabłek to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Przepis ten zachwycił 79 osób. Udaj się do sklepu i odebrać slivered migdały, sok z cytryny, daktyle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Jabłkami Z Jarmużu, Sałatka Z Jabłkami Z Jarmużu, oraz Sałatka Z Jarmużu Jabłkowo-Orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek i 1/4 łyżeczki soli.
Dodać jarmuż, wrzucić do herbu i odstawić 10 protokół.
Podczas gdy jarmuż stoi, pokrój daktyle na cienkie plastry, a jabłko na cienkie zapałki.
Dodać daktyle, jabłka, migdały i ser do jarmużu. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.