Sałatka z jarmużu i Gorgonzoli

Sałatka z jarmużu i Gorgonzoli
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Sałatka z jarmużu i Gorgonzoli może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z cytryny, podwójnie wędzony boczek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka z jarmużu z sosem jogurtowym Gorgonzola i Dijon, Zimowa sałatka z kapusty + buraków z gruszką, Gorgonzolanem i koprem włoskim, oraz Rozdrobniona Sałatka z brukselki i jarmużu z jabłkiem, gorgonzolą i kandyzowanymi orzechami pekan.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dressingu: w małej misce, ubij razem sok z cytryny, Dijon i oliwę z oliwek, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Do sałatki: w średnim saute patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń chrupiący boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz. Odstawić do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W misce sałatkowej umieścić brukselkę, jarmuż, endywię, boczek i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
EndiveEndive
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj opatrunek i wrzucić razem.
6
Posypać serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn