Sałatka z jarmużu i Gorgonzoli

Sałatka z jarmużu i Gorgonzoli
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Sałatka z jarmużu i Gorgonzoli może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z cytryny, podwójnie wędzony boczek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka z jarmużu z sosem jogurtowym Gorgonzola i Dijon, Zimowa sałatka z kapusty + buraków z gruszką, Gorgonzolanem i koprem włoskim, oraz Rozdrobniona Sałatka z brukselki i jarmużu z jabłkiem, gorgonzolą i kandyzowanymi orzechami pekan.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dressingu: w małej misce, ubij razem sok z cytryny, Dijon i oliwę z oliwek, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Do sałatki: w średnim saute patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń chrupiący boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz. Odstawić do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W misce sałatkowej umieścić brukselkę, jarmuż, endywię, boczek i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
EndiveEndive
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj opatrunek i wrzucić razem.
6
Posypać serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn