Sałatka z jarmużu i boczku z miodowo-chrzanowym winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Kale & Sałatka boczek z miodowo-chrzanowym Vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz chrzan, awokado, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony jarmuż i buraki z miodowo-chrzanowym winegretem, Sałatka z jarmużu z boczkiem Vinaigrette, oraz Masowana Sałatka z jarmużu z miodem-Chipotle Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jarmuż i bazylię podziel na osiem talerzy sałatkowych. Top z kiełkami, bekonem, serem, awokado, jajkiem i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol
Kiełki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Jarmuż
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
W małej misce, ubić składniki vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego