Sałatka z jarmużu, gruszki i żurawiny
Sałatka z jarmużu, gruszki i żurawiny to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz żurawinę, nasiona słonecznika, wyciśnięty sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jarmuż Żurawinowy Gruszka Zielony Smoothie, Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym, oraz Koreańskie Bulgogi i sałatka z jarmużu gruszkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sałatka z jarmużu, gruszki i żurawiny
Składniki1 / 3 szklanki surowych orzechów pinii lub niesolonych surowych nasion słonecznika1 pęczek (około 10 uncji.) kale3 łyżki oliwy z oliwek 3 łyżki świeżo wyciśniętego soku z cytryny 1 czerwona gruszka Bartlett pokrojona w kostkę 1/2 cala 1/3 szklanki suszonej słodzonej żurawiny 1/4 łyżeczki soli lub więcej do smaku