Sałatka z jajkiem i rzodkiewką

Sałatka z jajkiem i rzodkiewką
Sałatka z jajkiem i rzodkiewką to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz koperek, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Deviled Egg Makaron Sałatka dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn