Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise

Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise
Sałatka z jajkiem i bekonem-Sałatka Lyonnaise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 260 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, chleba i trochę masła, aby grzanki z masłem, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise, Sałatka Lyonnaise (ciepła sałatka z boczku i jajek), oraz Jajka Gotowane, Sałatka Z Boczkiem Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 gotować dwa paski boczku na średnim ogniu, aż gotowe, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia, odcedzić nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Raz chłodny, chop.2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Kromkę chleba francuskiego lub włoskiego pokroić w kostkę. Tosty na średnim ogniu w małym rondlu z łyżeczką roztopionego masła. Nie mieszaj chleba, chyba że obrócisz się na inną stronę, gdy jedna strona zostanie upieczona.3 kłusować jajko swój ulubiony sposób. Zobacz, jak kłusować jajko, aby uzyskać naszą rekomendację najłatwiejszego sposobu.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Warstw frisée, boczek, szalotka, i grzanki na talerzu sałatkowym. W małym słoiku wymieszaj oliwę z oliwek, ocet, musztardę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
GrzankiGrzanki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Wlać sos do sałatki. Wierzch z gotowanym jajkiem.Pożerać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn