Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise
Sałatka z jajkiem i bekonem-Sałatka Lyonnaise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 260 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, chleba i trochę masła, aby grzanki z masłem, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Sałatka z jajkiem i boczkiem-Sałatka Lyonnaise, Sałatka Lyonnaise (ciepła sałatka z boczku i jajek), oraz Jajka Gotowane, Sałatka Z Boczkiem Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 gotować dwa paski boczku na średnim ogniu, aż gotowe, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia, odcedzić nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Raz chłodny, chop.2
Kromkę chleba francuskiego lub włoskiego pokroić w kostkę. Tosty na średnim ogniu w małym rondlu z łyżeczką roztopionego masła. Nie mieszaj chleba, chyba że obrócisz się na inną stronę, gdy jedna strona zostanie upieczona.3 kłusować jajko swój ulubiony sposób. Zobacz, jak kłusować jajko, aby uzyskać naszą rekomendację najłatwiejszego sposobu.4
Warstw frisée, boczek, szalotka, i grzanki na talerzu sałatkowym. W małym słoiku wymieszaj oliwę z oliwek, ocet, musztardę, sól i pieprz.
Wlać sos do sałatki. Wierzch z gotowanym jajkiem.Pożerać.