Sałatka Z Jagód Szparagowych
Przepis na sałatkę z jagód szparagów można przygotować w około 30 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 140 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za $1.91 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home wymaga szparagów, cukru, soli i orzechów włoskich. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest solidny. Sałatka z kurczaka z jagodami pszennymi z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, Sałatka ze szpinaku jagodowo-awokado z Fetanem i pistacjami w kremowym dressingu z maku jagodowego, oraz Grillowane kotlety jagnięce i szparagi z sosem balsamicznym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wrzuć szparagi z 1 łyżką oleju.
Rozprowadzić w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do miękkości.
W dużej salaterce wrzuć warzywa, truskawki, cebulę, orzechy włoskie i szparagi. W małej misce wymieszaj ocet, cukier i pozostały olej.
Polać sałatką; wrzucić do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Broadside Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Broadside Chardonnay]()
Broadside Chardonnay
Jasne jasne złoto. Dojrzałe aromaty gruszki i nektaryny wykazują dobrą klarowność i podnoszą zadymiony osad i niuanse prażonych ziaren z napowietrzaniem. Jedwabista i otwarta dzianina, oferująca skoncentrowane smaki sadu i owoców pestkowych uzupełnione sugestiami kopru włoskiego i miodu. Jakość dymu powraca po długim, gładkim wykończeniu, które pozostawia odświeżająco gorzką nutę Skórki gruszki.