Przepis na sałatkę z jagód szparagów można przygotować w około 30 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 140 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za $1.91 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home wymaga szparagów, cukru, soli i orzechów włoskich. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest solidny. Sałatka z kurczaka z jagodami pszennymi z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, Sałatka ze szpinaku jagodowo-awokado z Fetanem i pistacjami w kremowym dressingu z maku jagodowego, oraz Grillowane kotlety jagnięce i szparagi z sosem balsamicznym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzuć szparagi z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W dużej salaterce wrzuć warzywa, truskawki, cebulę, orzechy włoskie i szparagi. W małej misce wymieszaj ocet, cukier i pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Szparagi
Ocet
Orzechy Włoskie
Zieloni
Cebula
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Broadside Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Broadside Chardonnay
Jasne jasne złoto. Dojrzałe aromaty gruszki i nektaryny wykazują dobrą klarowność i podnoszą zadymiony osad i niuanse prażonych ziaren z napowietrzaniem. Jedwabista i otwarta dzianina, oferująca skoncentrowane smaki sadu i owoców pestkowych uzupełnione sugestiami kopru włoskiego i miodu. Jakość dymu powraca po długim, gładkim wykończeniu, które pozostawia odświeżająco gorzką nutę Skórki gruszki.