Sałatka z jagód pszennych z kozim serem

Sałatka z jagód pszennych z kozim serem
Need a wegetariańska przystawka? Sałatka z jagód pszennych z kozim serem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 248 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kozi ser, pomidory winogronowe, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami, Sałatka z kurczaka z pszennymi jagodami z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, oraz Sałatka jagodowa z sosem z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jagody pszenicy w średniej misce; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Drenaż.
3
Umieść jagody pszenicy w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
W dużej misce umieścić jagody pszenne, dodać ogórek i kolejne 4 składniki (przez pomidory).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W misce wymieszać skórkę i kolejne 4 składniki (przez cukier); stopniowo dodawać olej, ciągle mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Odstawić na co najmniej 30 minut; podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn