Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z jagodami pszenicznymi z Harissanem i pistacjami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 566 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pszeniczne jagody, porzeczki, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z jagód pszenicy z Harissan i pistacje przepis, Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, oraz Sałatka pszenna z nektarynkami, pietruszką i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj jagody pszenicy do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wlać 7 szklanek wody i włączyć ciepło do wysokiej. Podczas gotowania przykryj, zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu i gotuj przez 45 minut do godziny. Powinny być delikatne, ale nadal żujące. Po zakończeniu odcedzić w durszlaku, spłukać wodą do ostygnięcia, a następnie ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Wymieszać jogurt, oliwę z oliwek, harissę i sok z cytryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina