Sałatka Z Jagodami Pszennymi

Sałatka Z Jagodami Pszennymi
Sałatka Wheatberry może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Sałatka Z Jagodami Pszennymi, Sałatka Z Jagodami Pszennymi, oraz Sałatka Owocowa Wheatberry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu umieścić jagody pszenne i 3 szklanki wrzącej osolonej wody i gotować, odsłonięte, na małym ogniu przez około 45 minut, lub do momentu, gdy będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
Podsmaż czerwoną cebulę w 2 łyżkach oliwy z oliwek na średnim ogniu do półprzezroczystego, około 5 minut. Wyłączyć ogień i dodać pozostałe 4 łyżki (1/4 szklanki) oliwy z oliwek i octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
4
W dużej misce, połączyć ciepłe wheatberries, smażone cebule, szalotki, czerwona papryka, marchew, 1/2 łyżeczki soli, i pieprz. Pozostaw sałatkę na co najmniej 30 minut, aby jagody pszenne wchłonęły SOS. Doprawić do smaku i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Jagody PszenneJagody Pszenne
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn