Sałatka Z Jagodami Pszennymi
Sałatka Wheatberry może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Sałatka Z Jagodami Pszennymi, Sałatka Z Jagodami Pszennymi, oraz Sałatka Owocowa Wheatberry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu umieścić jagody pszenne i 3 szklanki wrzącej osolonej wody i gotować, odsłonięte, na małym ogniu przez około 45 minut, lub do momentu, gdy będą miękkie.
Podsmaż czerwoną cebulę w 2 łyżkach oliwy z oliwek na średnim ogniu do półprzezroczystego, około 5 minut. Wyłączyć ogień i dodać pozostałe 4 łyżki (1/4 szklanki) oliwy z oliwek i octu balsamicznego.
W dużej misce, połączyć ciepłe wheatberries, smażone cebule, szalotki, czerwona papryka, marchew, 1/2 łyżeczki soli, i pieprz. Pozostaw sałatkę na co najmniej 30 minut, aby jagody pszenne wchłonęły SOS. Doprawić do smaku i podawać w temperaturze pokojowej.