Sałatka z Jabłko-Gorgonzola z czerwonym winem Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z Jabłko-Gorgonzola z czerwonym winem Vinaigrette. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 217 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka musztardy dijon, czosnek, włoską mieszankę sałatek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z chipsów jabłkowych, Gorgonzoli i orzechów pekan z winegretem jabłkowym, Grillowana Sałatka Radicchio z Gorgonzolanem i balsamicznym winegretem, oraz Azjatycka Sałatka z gruszką i gorgonzolą z winegretem z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, ubić składniki vinaigrette z trzepaczką drutu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce, wrzucić składniki sałatki z vinaigrette tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego