Sałatka z jabłkiem i wędzonym boczkiem z liczi i orzechami Chili

Sałatka z jabłkiem i wędzonym boczkiem z liczi i orzechami Chili to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 323 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka szalotki, orzeszki ziemne prażone na sucho, złote aromatyczne jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka z jabłkiem i wędzonym boczkiem z liczi i orzechami Chili, Boczek Kandyzowane Jabłko Przyprawione Orzechy Przepis, oraz Wędzona Gouda, jabłko i bekon Quesadillas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Wymieszaj wszystkie składniki orzechów chili w metalowym talerzu.
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie wchłonięta, a orzechy są pokryte mieszanką przypraw i suche, około 20 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
Ciepłe jabłka w dużej misce z ciepłą wodą, obracając od czasu do czasu, około 15 minut, a następnie odcedzić i osuszyć.
Tymczasem, gotować boczek w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 12 protokół.
Przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia i rezerwy 6 łyżek tłuszczu na patelni.
Za pomocą krajalnicy pokroić jabłka na plasterki o grubości 1/8 cala w dużej misce, obracając jabłko o ćwierć obrotu za każdym razem, gdy dotrzesz do rdzenia, a następnie kontynuując krojenie, aż pozostanie tylko rdzeń. Delikatnie wymieszać z sokiem z limonki.
Rozgrzać tłuszcz na patelni na średnim ogniu do gorąca, a następnie wlać jabłka i delikatnie wrzucić z boczkiem i 1/4 łyżeczki pieprzu. Podzielić na 8 płytkich miseczek i posypać liczi, szalotki i orzechy chili.
* Orzechy Chili można wykonać 1 tydzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Boczek można ugotować 3 godziny wcześniej i schłodzić w tłuszczu, odsłoniętym, aż ostygnie, a następnie przykryć. Podgrzać na średnim ogniu.