Sałatka z jabłkiem i koprem Mariańskim
Sałatka z jabłkiem i koprem Mariańskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka jabłka galan, orzechy włoskie, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z jabłkiem i koprem Mariańskim, Sałatka Z Kopru Jabłkowego, oraz Sałatka z jabłkiem i koprem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec orzechy włoskie w jednej warstwie w płytkiej patelni 7 do 9 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
W międzyczasie ubijamy razem oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki; doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Pokrój jabłko, koper włoski i seler na cienkie plasterki, za pomocą mandoliny lub ostrego noża. Wrzucić rukolę z niewielką ilością vinaigrette. Ułóż rukolę na półmisku. Wrzucić jabłko, koper włoski, seler i pietruszka z żądaną ilością vinaigrette. Top rukola z mieszanką jabłek; posypać orzechami włoskimi oraz solą i pieprzem do smaku.
Podawać natychmiast z pozostałym winegretem.
Chrupiąca Sałatka z marchwi i buraków: 2 średniej wielkości obrane buraki i 2 duże marchewki zastępują jabłka, koper włoski i seler. Aby zapobiec zabrudzeniu rąk, trzymaj buraki papierowym ręcznikiem lub załóż gumowe rękawice podczas krojenia.