Sałatka z jabłkiem i koprem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z jabłkiem i koprem włoskim. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 279 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 312 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulkę kopru włoskiego, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Kopru Jabłkowego, Sałatka Z Koprem I Jabłkiem, oraz Sałatka z kopru włoskiego i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój cebulkę kopru włoskiego pionowo, tak aby przeciąć przycięte pędy.Po połowieniu widać twardy rdzeń u podstawy kopru włoskiego. Wyjmij go i wyrzuć.Następnie umieść połowę kopru włoskiego na desce do krojenia, płaską powierzchnię w dół. Pokrój go po przekątnej, zaczynając od podstawy, upewniając się, że są tak cienkie, jak to możliwe. Lub użyj mandoliny, jeśli ją masz. Następnie połów i rdzeń jabłka.
Pokroić w cienkie plasterki.
Przenieść Koper i jabłko do miski, upewniając się, aby oddzielić te, które są sklejone.
Posypać solą, pieprzem i skórką z cytryny.
Dodać sałatkę zieloną, orzechy włoskie i parmezan i wrzucić together.In małą miskę, ubij razem cytrynę i oliwę z oliwek.
Wlać sos na sałatkę. Wrzucić do płaszcza równomiernie.
Dekoruj więcej parmezanu i orzechów włoskich.