Jabłko, ser i tosty Sałatka orzechowa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jabłek, sałata rzymska, połówki orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekana Sałatka z orzechów włoskich z mandarynkami i serem Gorgonzola, Sałatka z jeżyn i prażonych orzechów włoskich z kozim serem, oraz Sałatka z soczewicy, orzechów włoskich i jabłek z serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać składniki dressingu z trzepaczką do rozpuszczenia cukru (dressing będzie gęsty); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W bardzo dużej misce (co najmniej 4 quart), delikatnie wymieszać składniki sałatki. Tuż przed podaniem wlać sos do sałatki; wrzucić do płaszcza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego