Sałatka z jabłek, gruszek i orzechów włoskich
Sałatka z jabłek, gruszek i orzechów włoskich to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka rodzynek, oliwy z oliwek, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym, Apple Pear & Walnut Conserve, oraz Kruszonka z jabłka, gruszki i orzecha włoskiego.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce ubić ocet, sok pomarańczowy, skórkę i rodzynki. Rdzeń i kostki jabłka i gruszki.
Dodaj owoce i orzechy włoskie do miski i skropić olejem. Rzuć dobrze połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.