Sałatka z indyka z sosem z awokado

Sałatka z indyka z sosem z awokado
Sałatka z indyka z sosem awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 794 kalorie, 38g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.16 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka gotowego boczku w kuchence mikrofalowej, wylewki fasoli, awokado hass i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka makaronowa z indyka z sosem cytrynowo-bazyliowym, Okłady Z Indyka Awokado Club, oraz Sałatka Z Indyka Posiekana Z Pikantnym Sosem Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chrupać boczek w kuchence mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i posiekać. Oczywiście każdy bekon lub bekon z indyka, który masz pod ręką, może zostać zastąpiony. Te wstępnie wytopione produkty z bekonu pozwalają po prostu utrzymać więcej ciepła z kuchni, dając Ci możliwość łatwego w utrzymaniu przygotowania mikrofalowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Sałatę rzymską posiekać i ułożyć na dużym talerzu. Ułóż łóżko z pędów grochu lub kiełków na górze sałaty, a następnie ułóż pomidory i posiekaną czerwoną cebulę na wierzchu. Doprawić warzywa sałatkowe solą i pieprzem, według własnego gustu. Pokrojony boczek rozrzucić na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Pędy GrochuPędy Grochu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
KiełkiKiełki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Wyjmij indyka z kości ostrym nożem rzeźbiarskim. Mięso z piersi rożna pokroić pod kątem w paski. Dla grubego pokrojonego indyka z delikatesów, julienne mięso na 1/2-calowe paski. Ułóż pokrojonego indyka na środku półmiska sałatkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Wytnij wszystkie dojrzałe awokado aż do dołu. Przekręcić i oddzielić połówki owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Wyjmij pestkę łyżką, a następnie miąższ łyżką włóż do miski z maszynką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Do malaksera dodać skórkę i sok z 1 cytryny. Czosnek posiekać na desce i rozgnieść z 1 łyżeczką soli, aby wkleić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać pastę czosnkową i ocet winny z czerwonego wina do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Umieść pokrywkę na robocie kuchennym i włącz go. Podczas gdy ostrze wiruje, przesyp oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodaj gorący sos. Zatrzymać procesor, SOS Smakowy i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Pour dressing tam iz powrotem na talerzu równomiernie, gdy jesteś gotowy, aby służyć ten prosty i tak chłodny posiłek sałatkowy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn