Sałatka z indyka z sosem z awokado

Sałatka z indyka z sosem z awokado
Sałatka z indyka z sosem awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 794 kalorie, 38g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.16 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka gotowego boczku w kuchence mikrofalowej, wylewki fasoli, awokado hass i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka makaronowa z indyka z sosem cytrynowo-bazyliowym, Okłady Z Indyka Awokado Club, oraz Sałatka Z Indyka Posiekana Z Pikantnym Sosem Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chrupać boczek w kuchence mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i posiekać. Oczywiście każdy bekon lub bekon z indyka, który masz pod ręką, może zostać zastąpiony. Te wstępnie wytopione produkty z bekonu pozwalają po prostu utrzymać więcej ciepła z kuchni, dając Ci możliwość łatwego w utrzymaniu przygotowania mikrofalowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Sałatę rzymską posiekać i ułożyć na dużym talerzu. Ułóż łóżko z pędów grochu lub kiełków na górze sałaty, a następnie ułóż pomidory i posiekaną czerwoną cebulę na wierzchu. Doprawić warzywa sałatkowe solą i pieprzem, według własnego gustu. Pokrojony boczek rozrzucić na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pędy GrochuPędy Grochu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
KiełkiKiełki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Wyjmij indyka z kości ostrym nożem rzeźbiarskim. Mięso z piersi rożna pokroić pod kątem w paski. Dla grubego pokrojonego indyka z delikatesów, julienne mięso na 1/2-calowe paski. Ułóż pokrojonego indyka na środku półmiska sałatkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Wytnij wszystkie dojrzałe awokado aż do dołu. Przekręcić i oddzielić połówki owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
6
Wyjmij pestkę łyżką, a następnie miąższ łyżką włóż do miski z maszynką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Do malaksera dodać skórkę i sok z 1 cytryny. Czosnek posiekać na desce i rozgnieść z 1 łyżeczką soli, aby wkleić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodać pastę czosnkową i ocet winny z czerwonego wina do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Umieść pokrywkę na robocie kuchennym i włącz go. Podczas gdy ostrze wiruje, przesyp oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodaj gorący sos. Zatrzymać procesor, SOS Smakowy i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Pour dressing tam iz powrotem na talerzu równomiernie, gdy jesteś gotowy, aby służyć ten prosty i tak chłodny posiłek sałatkowy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn