Fruited Turkey Salad to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis daje 8 porcji po 356 kalorii , 18 g białka i 29 g tłuszczu każda. Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką indyka, estragon, sałatę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Ta ocena jest całkiem dobra. Sałatka BLT z indykiem, awokado , baklawa z Turcji i tacos z indykiem i jarmużem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj indyka, seler i winogrona. W małej misce wymieszaj śmietanę, majonez, estragon, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Winogrona
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj do mieszanki z indyka i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i wstaw do lodówki na 5 godzin. Tuż przed podaniem wmieszaj orzechy włoskie.