Sałatka Z Indyka Z Grilla
Sałatka z indyka z grilla to danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu. Za $3.35 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką olej canolan, ocet z czerwonego wina, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Indyk na grillu, Arizona Turcja Grill, oraz Salsa-Turcja Grill.
Instrukcje
Każdą polędwicę posyp 1/2 łyżeczki estragonu. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°. Super.
Pokroić w kostkę; umieścić w dużej misce.
Dodaj seler, zieloną paprykę i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, sos sojowy, sok z cytryny, ocet, pieprz, sól w razie potrzeby i pozostały estragon.
Polać mieszanką z indyka; wrzucić do pokrycia. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Podawać na liściach sałaty; w razie potrzeby posypać orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki)]()
Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki)
Ten przyjazny dla żywności Zinfandel ' s pure flavors of strawberry,maliny i odrobina białego pieprzu sprawiają, że idealnie pasuje do grillowanych mięs, lasagne, pizzy z sosem pomidorowym i gulaszu wołowego.