Sałatka Z Indyka Z Grilla

Sałatka Z Indyka Z Grilla
Sałatka z indyka z grilla to danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu. Za $3.35 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką olej canolan, ocet z czerwonego wina, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Indyk na grillu, Arizona Turcja Grill, oraz Salsa-Turcja Grill.

Instrukcje

1
Każdą polędwicę posyp 1/2 łyżeczki estragonu. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokroić w kostkę; umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj seler, zieloną paprykę i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, sos sojowy, sok z cytryny, ocet, pieprz, sól w razie potrzeby i pozostały estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polać mieszanką z indyka; wrzucić do pokrycia. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Podawać na liściach sałaty; w razie potrzeby posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki)
Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki)
Ten przyjazny dla żywności Zinfandel ' s pure flavors of strawberry,maliny i odrobina białego pieprzu sprawiają, że idealnie pasuje do grillowanych mięs, lasagne, pizzy z sosem pomidorowym i gulaszu wołowego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn