Sałatka z indyka curry z nerkowcami
Curry Sałatka z indyka z nerkowcami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 995 kalorii, 69g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Mieszanka oliwy z oliwek, rodzynki, połówki piersi indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka curry z jajkiem i nerkowcami, Sałatka Z Kurczakiem Curry Z Winogronami I Nerkowcami, oraz Sałatka z kurczakiem curry z winogronami i nerkowcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść indyka na patelni do pieczenia.
Posypać solą i pieprzem. Piecz, aż mięso termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 82°, około 1 godziny. Super.
Mięso pokroić w kostkę 1/2 cala.
W dużej misce ubić majonez, wino, chutney, curry, sok z cytryny i imbir.
Dodać indyka, cebulę, seler i rodzynki; wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Wymieszać orzechy nerkowca do sałatki.