Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej sałatki z indyka. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Indyka Azjatyckiego, Przepis na sałatkę z indyka inspirowaną kuchnią azjatycką (z naleśnikami), oraz Azjatycka sałatka z indyka burger z sosem orzechowym.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos sałatkowy, umieść pierwsze 11 składników w blenderze i przetworzyć, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Aby przygotować sałatkę, połączyć kapustę i pozostałe składniki w dużej misce, i wlać sos na sałatkę, podrzucając do płaszcza.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.