Sałatka z homara z orzechami Aïoli
Sałatka z homara z orzechami Aïoli jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu winnego, śmietany, dekoracji: olej chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Ciasta Homarowe Z Cytryną Aioli I Sałatką Frisee Z Boczku, Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, oraz Sałatka Ziemniaczana Aioli.
Instrukcje
Kromki chleba umieścić w płytkim naczyniu; przykryć wodą.
Odstawić 1 minutę lub aż chleb wchłonie wodę; wycisnąć nadmiar wody z chleba.
Pulse orzechy włoskie w robocie kuchennym tylko do drobno zmielone.
Dodaj chleb, czosnek i kwaśną śmietanę; pulsuj do wymieszania. Po uruchomieniu procesora powoli dodawaj ocet i olej przez zsyp żywności.
Połącz mieszankę orzecha włoskiego, sól, pieprz i homara w dużej misce.
Umieść 1/2 szklanki mieszanki homara na środku każdego liścia sałaty.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Gotuj 3, całe homary 1-funtowe i udekoruj każdą płytkę mięsem pazura.