Sałatka z homara z granitu Bloody Mary
Sałatka z homara z granitu Bloody Mary jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mięso homara, wódkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Bloody Mary, Sałatka Pomidorowa Bloody Mary, oraz Najlepszy Sos Sałatkowy Bloody Mary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: okulary Clear shot
Wszystkie składniki połączyć i doprawić solą, do smaku.
Wlać do płytkiego pojemnika i umieścić w zamrażarce. Przeprowadź rozwidlenie przez Granit co 30-45 minut, gdy jest zamarznięty, aby uzyskać ładną, ziarnistą teksturę.
Zrobić sałatkę z homara: złożyć wszystkie składniki razem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu.
Aby złożyć hors d ' oeuvres, napełnij kieliszki 3/4 drogi sałatką z homara, top z granitu i podawaj z widelcami do koktajli.