Sałatka z homara, kukurydzy i ziemniaków
Homar, kukurydza i sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 283 kalorie, 16G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, liście bazylii, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z homara, kukurydzy i ziemniaków z estragonem, Sałatka z homara, kukurydzy i ziemniaków z estragonem, oraz Sałatka z kukurydzy, pomidorów i homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć ziemniaki do dużego rondla i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do przetargu widelec, 15-20 protokół.
Odcedzić i dodać ziemniaki do dużej miski.
Jeśli używasz zamrożonej kukurydzy, umieść kukurydzę w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj dwie łyżki wody i niech gotować, aż do ogrzania przez, 5 protokół.
Odcedzić i dodać do ziemniaków.
Do ziemniaków i kukurydzy dodaj mięso z homara, szalotkę i bazylię. Wymieszać.
W małej misce, ubij razem śmietanę, oliwę z oliwek i ocet.
Wlać mieszaninę homara i wrzucić delikatnie, aż dobrze pokryte.
Dodać sól i pieprz do smaku.