Sałatka Z Homara, Kopru Włoskiego I Buraków Z Pikantnymi Czarnymi Porzeczkami

Sałatka z homara, kopru włoskiego i buraków z pikantnymi czarnymi porzeczkami to bezglutenowe i pescatariańskie przepis na 121 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz dziecko Koper, białko jaja, podwójny krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga z koprem włoskim, jabłkiem i burakami, Sałatka z łososia, rukoli, kopru włoskiego i buraków z sosem cytrynowym "kawior" , oraz Sałatka Z Homara Jabłkowo-Koprowego.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 52 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis leży w północnej części Burgundii, w połowie drogi między Dijon a Paryżem. Z Chardonnay uprawia się około 3500 hektarów (w tym 856 ha Premiers i Grands crus). Winnice Premier Cru stanowią 20% całkowitej wielkości burgundzkich winnic Premier Cru. Istnieje 40 "klimatów" premiers Crus, wśród których "Montée de tonnerre". Porada serwowania: sałatki mieszane, sałatka soja, tempura warzywna, owoce morza, sushis, nems, cheviche, tatar z łososia, kuchnia wegetariańska : tarta warzywna, koper włoski, placki z cukinii, zapiekanka warzywna, makaron wok, wegański burger, fish & chips, chicken yakitori, escargots, oeuf en meurette, żabie udka z pietruszką, kozi ser.